LR компанія

Вже понад 35 років LR вірить, що існує БІЛЬШЕ! Поряд зі здоров'ям і красою це означає для нас: більше свободи, більше спільноти, більше сім'ї, більше можливостей... Наші інноваційні, високоефективні продукти для здоров'я та краси "Зроблено в Німеччині" зміцнюють здоров'я наших клієнтів та покращують їхнє самопочуття. Вони виробляються згідно з останніми науковими дослідженнями та з найкращих натуральних інгредієнтів.
13.01.2024

Компанія

Компанія LR Health & Beauty була заснована в 1985 році в невеликому містечку Ален у Німеччині, де й досі знаходиться наш головний офіс та виробничі потужності. Сьогодні ми працюємо в 29 країнах і стали одним з найуспішніших підприємств прямого продажу в Європі.

Ваша продукція

Ми розробляємо інноваційні, перевірені на якість продукти для здоров’я та краси відповідно до останніх наукових відкриттів і виробляємо їх з найкращих натуральних інгредієнтів.

Якість

Наша високоякісна продукція виробляється, за рідкісними винятками, в Німеччині без тестування на тваринах і відповідає найвищим стандартам якості. Незалежні та відомі випробувальні інститути, зокрема SGS INSTITUT FRESENIUS та IASC (Міжнародна наукова рада з алое), регулярно підтверджують якість нашої продукції.

Алое вера

Понад 18 років ми є експертами з алое вера та одним з найбільших виробників продуктів з алое вера у світі. Алое Вера є справжнім універсалом завдяки своїм численним активним інгредієнтам. Листова пластинка з внутрішньої сторони рослини Алое Вера містить понад 200 життєво важливих речовин. Крім того, воно підвищує біодоступність поживних речовин, завдяки чому вітаміни краще засвоюються організмом.

Консультація
Залиште свої контакті дані нижче у формі. Ми зв'яжемось з Вами та надамо необхідну інформацію
Телефонуйте
Пишіть нам у месенджери
Заходьте